Shoppingsöndag

Söndagen 27 januari 2013
 
Idag har jag varit på Kungsmässan och shoppat med två av barnen. Dagens inköp resulterade i en Sonia Rykiel-mössa till Emma-Karin från Raglady och två tröjor och ett par chinos till Karl-Johan från Zara. När jag skulle betala mössan på Raglady frågade jag expediten om det var en designmössa, eftersom att den kostade en hel del. Då säger hon: - Javisst, det är en Sonia Rykiel-mössa! Som om det vore det mest självklara, vilket det säkert är för många, men inte för mig. Men nu har jag lärt mig något nytt igen! Nöjda åkte vi hem i snöstormen och sedan vidare till tennisträningen på kvällen!
 
 
" Kod för att importera min blogg till Nattstad: 2924575193 "

Snö & Svanar

Vintern är verkligen förunderligt vacker! Idag har jag haft en härlig, lugn och skön söndag. Träning och min hund Baltazar har som vanligt hållit mig igång och för all del, i form. Vi har gått en solig långpromenad " runt havet" här i Hanhals och möttes av frisk kyla, snö och vackra svanar! En ny vecka ligger framför oss och jag hoppas att den innehåller någon form av förändring kryddat med trevliga överraskningar!
Foto: Emma-Karin.  
 
Baltazar & Jag
 

Tennis & Konståkning

Idag har Lina och Emma-Karin varit i ishallen sedan tidig morgon och tränat konståkning. Lina jobbar ju som konståkningstränare vid sidan av sina universitetsstudier, så idag har lillasyster blivit tränad av storasyster. Hon har kört hårt med dem! Anders och jag har varit med Karl-Johan på tennisturnering. Herregud vad duktig han är! Det har helt enkelt varit en intensiv och spännande dag med massor av trevliga människor!
 
Ha det bra allihop!
 
Den lille gubben är min!